Skip to content

GRATIS MOTOR THEORIE CURSUS

Het is belangrijk dat je snel begint met het leren van je motortheorie. Het zal je helpen om de lessen sneller te laten verlopen omdat je de weg beter begrijpt.

RSL Almere levert een gratis online theoriecursus aan i.c.m. een pakket en een vriendschap via Facebook (heb je die niet dan kun je ook Instagram gebruiken).

Het verschilt per pakket of je ook een theorie examen erbij hebt (uitgezonderd het actiepakket). Voor het boeken van een theorie examen kun je de rijschool bellen op 06-29527484.

SPOED

De motor theorie is een belangrijk onderdeel van goed leren rijden dus zorg ervoor dat je de stof echt kent i.p.v. een snelle cursus zoals bv bij altijdgeslaagd.nl. Het kennisniveau na zo een dergelijke cursus is laag en kost jou dus extra rijlessen om de materie toch toe te passen (wat in de honderden euro’s kan lopen).

Je kunt extra informatie vinden op de site van het CBR. www.cbr.nl of anders vraag je het aan de instructeur…wij staan voor je klaar.

THEORIECURSUS

Heb je weinig tijd of te weinig discipline om te leren bescherm jezelf dan en ga op cursus, dan ben je er met een weekendje vanaf. Hiervoor moet je je wel eerst volledig inlezen in de theorie zodat je gericht vragen kunt stellen. De theoriecursus gaat snel dus je moet wel mee kunnen komen met je kennis.

 

 

KOSTEN THEORIE CURSUS

Aanvraag theorie examen (zit in het pakket)

Cursus klassikaal inclusief examen €130,- (2017)

 

Call Now ButtonBel ons direct